Чт, 2024-03-28, 13:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:07
По всій лінії фронту пожвавилися снайпери. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби проросійські бандформування 31 раз відкривали вогонь по позиціях ЗС України.

Про це повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 1 червня.

На Донецькому напрямку російськими найманцями було здійснено 15 обстрілів, на Маріупольському - 14, та 2 на Луганському. Більше половини випадків порушення режиму тиші зафіксовані з настанням сутінок.

Зі сторони тимчасово окупованого Донецька та його околиць бойовики з стрілецької зброї, автоматичних станкових гранатометів та 82 мм мінометів вели вогонь по наших опорних пунктах південніше Авдіївки.

А зі Спартака з 82 мм мінометів випустили 28 мін в напрямку Опитного.

Біля Новгородського ворог використовував проти українських воїнів стрілецьку зброю, автоматичні гранатомети та снайперів, а поруч Луганського гранатомети різних систем та міномети калібру 82 мм.

Посилились обстріли і на Маріупольському напрямку, де під вогонь супротивника зі 120-мм мінометів потрапили наші позиції неподалік Павлополя, а поруч Широкіного ворог вів вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів та 82 мм міномету.

Біля Талаківки вівся обстріл з автоматичного гранатомету, а по укріпленнях поблизу Новотроїцького зі станкового протитанкового гранатомету.

По всій лінії розмежування активізувались ворожі снайпери.

Напередодні повідомлялося, що один український військовослужбовець загинув і двоє були поранені. При цьому українськими військовослужбовцями були знищені два бойовики, а ще шістьох поранено. Як повідомляв штаб АТО, в понеділок на Луганському напрямку сталося два збройних зіткнення, а на Донецькому напрямку майже всі обстріли з боку незаконних збройних формувань були мінометними та відбувалися в основному в темний час доби.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: снайпери, вся лінія фронту | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]