Чт, 2024-03-28, 14:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:19
По всій Польщі поліцейські влаштували "італійський" страйк
Інші останні Новини Європейського Союзу

Поліцейські по всій Польщі влаштували "італійський" страйк

Польські дорожні поліцейські 10 липня розпочали "італійський" страйк, який полягає у відмові штрафувати водіїв за незначні порушення правил дорожнього руху, обмежуючись попередженнями. Якщо йтиметься про створення серйозної загрози на дорозі, штрафи таки виписуватимуть.

Про це пише Do Rzeczy.

Поліцейські вимагають збільшення заробітної плати на 650 злотих, повернення до можливості дострокового виходу на пенсію, повної оплати за понаднормову роботу та виплат протягом перших 30 днів захворювання.

"Якщо ми не зможемо досягти угоди, ми не виберемося з того шляху, на який стали. Сигнал зрозумілий — під час референдуму, в якому взяли участь 30 тисяч поліцейських, 99% проголосували за проведення акції протесту", — заявив голова поліцейської профспілки Рафал Янковський.

"Існує ситуація, коли я, як керівник поліцейських профспілок, намагаюся пом'якшити настрої поліції, з тим щоб можна було підійти до цього питання з розумом та вести переговори з міністерством", - додав він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: поліцейські, італійський страйк, Польща | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]