Чт, 2024-04-18, 14:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:28
Почалися слухання в Конгресі США щодо можливого втручання Росії у вибори. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

У комітеті з розвідки Палати представників Конгресу США 20 березня почалися перші публічні слухання з питання про можливе втручання Росії в минулорічні президентські вибори в Сполучених Штатах.

У ході слухань у конгресменів вперше з’явиться можливість поставити прямі питання директору Федерального бюро розслідувань Джеймсу Комі і голові Агентства національної безпеки Майку Роджерсу.

Члени Конгресу, в першу чергу демократи, раніше неодноразово висловлювали розчарування в зв'язку з тим, що спецслужби, на їхню думку, недостатньо інформували їх про хід розслідування.

Комі і Роджерс навряд чи зможуть обговорювати на відкритих слуханнях якісь подробиці, враховуючи секретний характер багатьох матеріалів, пов'язаних з розслідуванням. Однак, як очікується, вони дадуть відповідь на питання про те, чи є свідчення про контакти колишніх співробітників штабу Дональда Трампа або представників його адміністрації з Росією.

Також, як очікується, Джеймс Комі відповість на питання, чи існують свідчення про прослуховування штаб-квартири Трампа з боку державних органів, в якому нинішній президент звинуватив свого попередника Барака Обаму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 715 | Додав: adminA | Теги: вибори, конгрес США, втручання Росії, слухання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]