Чт, 2024-03-28, 17:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:16
Починають страйкувати маріупольські металурги Ахметова
Інші останні Новини з регіонів України

З 20 травня на комбінаті ім. Ілліча й "Азовсталі" починається страйк, який триватиме доти, доки обстановка в регіоні не стабілізується.

Про це заявили напередодні генеральні директори підприємств Юрій Зінченко й Енвер Цкітішвілі, повідомляє сайт Маріуполя 0629.

Із цього дня на три години на підприємствах групи "Метінвест" буде зупинятися виробництво.

Так, о 12.00 пролунає гудок, після якого на підприємствах зупиниться робота в неосновних цехах підприємств групи "Метінвест". Відновиться робота в цих цехах і підрозділах тільки о 15.00.

У такий спосіб великий бізнес хоче висловити свій протест проти ідей сепаратизму й інших заворушень у Маріуполі.

Також мета акції – повідомити, що "розвиток металургійної промисловості можливий лише в єдиній Україні", говориться в повідомленні.

"У результаті загостреної обстановки на південному сході й дій незаконних формувань стає неможливим проведення угод, металургійні підприємства зазнають збитків", - додається в ньому.

Як відомо, раніше Рінат Ахметов - власник компанії СКМ, яка є основним акціонером "Метінвесту" - закликав робітників своїх підприємств вийти на попереджувальний страйк проти сепаратизму і так званої "Донецької народної республіки".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 873 | Додав: adminA | Теги: маріупольські металурги Ахметова, страйкувати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]