Сб, 2024-04-20, 17:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:05
Почне польоти з Таллінна в "Київ" естонський авіаперевізник
Інші останні Туристичні новини

Естонський національний авіаперевізник Nordica 25 квітня почне виконувати рейси з Таллінна в Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни).

Про це повідомив журналістам керівник міжнародних продажів компанії Діпак Ахлуваліа, передає "Інтерфакс-Україна".

За його словами, Nordica в партнерстві з авіакомпанією LOT Polish Airlines (Польща) на сьогодні виконує два рейси на день з Таллінна в Міжнародний аеропорт "Бориспіль", а в аеропорт "Київ" буде літати тричі на тиждень.

Флот компанії, за його словами, налічує 18 регіональних літаків: 12 бортів Bombardier CRJ, і шість літаків АТR. Компанія має в своєму розпорядженні вісім баз в Європі.

Ахлуваліа уточнив, що з Таллінна власні рейси Nordica виконує на шести літаках за 21 напрямком, на інших бортах вона виконує рейси для таких компаній як LOT, SAS і ін.

"Основний потік на маршруті Київ-Таллінн - представники бізнесу та туристи. Причому перші складають 60% потоку. Також на цьому маршруті ми бачимо 40%-е зростання продажів квитків", - підкреслив Ахлуваліа. І додав, що партнером в Україні, де компанія оперує в Києві та Одесі, виступає Tickets.ua.

В цілому, за його словами, на рейсах компанії 60% складають пасажири, які летять "point-to-point" і 40% - транзитом.

Концерн Nordic Aviation Group було засновано 25 вересня 2015 року рішенням уряду Естонської Республіки для забезпечення авіасполучення Естонії. Контроль над компанією належить державі.

19 листопада 2016 року Nordica і LOT Polish Airlines почали стратегічне співробітництво, що включає, з одного боку, єдину комерційну платформу і систему продажу квитків, а також використання загальних кодів ліній.

З іншого боку, Nordica надає LOT свої послуги для ефективного оперування регіональних польотів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 819 | Додав: adminA | Теги: Таллінн, естонський авіаперевізник, Київ, польоти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]