Пт, 2024-04-19, 21:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:32
Подякував працівникам сільського господарства Гройсман
Інші останні Офіційні новини

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав аграріїв з Днем працівників сільського господарства, зазначивши, що аграрна галузь є однією з пріоритетних для інвестицій.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Шановні колеги! Вітаю з професійним святом - Днем працівників сільського господарства. Аграрна галузь України - ключова складова національної економіки, від якої залежить добробут кожного громадянина", - йдеться в привітанні.

Прем'єр зазначив, що самовіддана і професійна робота українських аграріїв, їхній досвід і висока кваліфікація забезпечують суспільство якісною і необхідною продукцією. Щорічно наша сільськогосподарська продукція - сировина і товари - збільшує частку своєї присутності на зовнішніх ринках, завойовуючи високу репутацію якості і конкурентоспроможності для українських виробників і аграрної галузі в цілому.

"Від імені уряду висловлюю щиру подяку працівникам сільського господарства за копітку і важливу роботу, дбайливе ставлення до природних ресурсів, за мудрість, працьовитість, впровадження новітніх технологій і збереження кращих традицій господарювання", - підкреслив Гройсман.

Він підкреслив, що завдяки людям, задіяним у виробництві, аграрна галузь є флагманом української економіки, однією з найбільш пріоритетних для внутрішніх і зовнішніх інвестицій.

Також аграріїв привітав президент України Петро Порошенко. Він зазначив, що стабільна робота підприємств аграрного сектора є важливим чинником піднесення економіки і забезпечення надійної основи для продовольчої незалежності країни .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 895 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, працівники сільського господарства, подяка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]