Пт, 2024-04-19, 16:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:59
Пограбували магазин De Beers в Парижі, викрадено цінностей на 3 млн. євро
Інші останні Новини Європейського Союзу
Озброєні злочинці здійснили пограбування ювелірного магазину в Парижі.

Як повідомляє "Ехо планети", двоє грабіжників, озброєних пістолетами, увійшли в бутік компанії De Beers в центрі французької столиці увечері 19 лютого. Захопивши коштовності з двох вітрин, вони залишили приміщення через чорний хід. В ході пограбування злочинці не здійснювали пострілів; в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Загальна сума викрадених коштовностей, за даними правоохоронних органів, оцінюється в три мільйони євро.

Компанія De Beers, якій належить пограбований магазин, заснована в ПАР у 1888 році. Вона є одним з світових лідерів по виробництву і продажу алмазів і діамантів. На рудниках корпорації в Африці виробляється близько 40 відсотків алмазів, що видобуваються у світі.

Пограбування магазину в Парижі відбулося менш ніж через добу після інциденту в аеропорту Брюсселя, коли озброєні злочинці пограбували літак з алмазами. Вісім зловмисників захопили коштовності всього за кілька хвилин, не зробивши при цьому жодного пострілу. Вартість викраденого в Міжнародному алмазному центрі оцінили в 37 мільйонів євро; бельгійське телебачення повідомляло, що ця цифра може сягати 350 мільйонів євро.

Нагадаємо, сьогодні злочинець Леонардо Нотарбартоло, в 2003 році організував "алмазне пограбування століття" у Бельгії, коли зі сховища Алмазного центру Антверпена були викрадені коштовності на суму більше 100 мільйонів євро, за порушення умов умовного-дострокового звільнення знов був поміщений під варту.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1027 | Додав: adminA | Теги: 3 млн. євро, магазин De Beers, цінності, Париж | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]