Чт, 2024-03-28, 23:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:17
Пограбувати військову частину намагалися у Харкові, є загиблі
Інші останні Кримінальні новини

Близько 4 години ранку в Харкові на вулиці Дерев'янка скоєно напад на військову частину з метою заволодіння зброєю, в результаті один солдат варти й один із нападників загинули, передає "Інтерфакс-Україна".

"Двоє невідомих проникли на територію військової частини, щоб заволодіти зброєю. Вони вбили одного солдата варти. Ще двох, зокрема начальника варти, поранили. Наразі обом пораненим надається медична допомога. Стан їхнього здоров'я задовільний", - повідомила в четвер начальник відділу зв'язків із громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Харківській області Лариса Волкова.

"Військові одного з нападників убили. Другого затримали. Стосовно нього порушено кримінальну справу. Зараз його допитують у Дзержинському райвідділі міліції", - додала вона.

За попередньою інформацією, зловмисники були озброєні ножем і обрізом. Швидше за все, їхньою метою була зброя, яка зберігається у військовій частині радіотехнічних військ.

На вулиці Дерев'янка дислокується 164-та радіотехнічна бригада Повітряного командування "Центр" Повітряних Сил України. Формування частини почалося в 1940 році у Московській області. З серпня 1947 року штаб полку дислокується в Харкові. У 1957 році батальйон реформовано в 79-й радіотехнічний полк протиповітряної оборони. У травні 1988 року переформовано на радіотехнічну бригаду.

Взимку на Київщині троє в масках пограбували автозаправку на суму понад 80 тис грн.

А ось у 2008 році у Львові злочинці пограбували ощадкасу і вбили касирку, тяжко поранивши її колегу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1259 | Додав: adminA | Теги: харкові, загиблі, пограбувати військову частину | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]