Чт, 2024-03-28, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:46
Погрожує знятися з РПЛ і заявитися в чемпіонат України пітерський "Зеніт"
Інші останні Спортивні новини
Один з найсильніших клубів Росії, пітерський "Зеніт" на знак протесту проти рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Російського футбольного союзу (РФС) зарахувати "синьо-біло-блакитним" технічну поразку з рахунком 0:3 в матчі з "Динамо", пригрозив знятися з чемпіонату російської прем'єр-ліги.

Як повідомляє "Фонтанка", посилаючись на близьке до керівництва петербурзького клубу джерело, акціонери "Зеніту" дійсно розглядають можливість зняти "Зеніт" з виступів у російському чемпіонаті після винесеного КДК РФС рішення.

Нагадаємо, що голкіпер "Динамо" Антон Шунін у матчі з "Зенітом" отримав пошкодження органів зору і слуху після вибуху петарди, кинутої з трибуни петербурзьких уболівальників. Зустріч було зупинено. Згідно з регламентом, у даному випадку клубу, з чийого сектора було кинуто піротехнічний виріб, зараховується технічна поразка.

Як альтернативу господарі петербурзького клубу розглядають можливість заявити команду в чемпіонат однієї з сусідніх країн - наприклад, "Зеніт" міг би захищати кольори міста Севастополь.

"Севастополь гарне місто, побратим Петербурга", - пояснило цей вибір "Фонтанці" джерело в клубі.

Зазначимо, що "Севастополь" йде серед лідерів у чемпіонаті Першої ліги, претендуючи за підсумками сезону на підвищення в класі. Можна припустити, що в разі об'єднання команд, (адже "Зеніту", зважаючи ліміту на легіонерів, потрібні будуть мінімум чотири українця у стартовому складі), "Зеніт", зі своїми зірками Халком, Вітселем, Кержаковим, Крішіто, вже в наступному році може виявитися в українській прем'єр-лізі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: пітерський Зеніт, чемпіонат України, рпл | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]