Пт, 2024-04-19, 03:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
Показав, як влаштувався у наметі на трасі Одеса-Рені Саакашвілі
Інші останні Новини з регіонів України

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі встановив намет, облаштований як робочий кабінет на трасі Київ-Рені. Про це Саакашвілі пише у Facebook.

"Наш робочий кабінет на трасі Одеса-Рені сьогодні запрацював. Спочатку ми провели нараду з дорожниками, на якій підтвердилося, що рішення Президента і Прем'єра стосовно дороги поки що активно саботують", - зазначив він.

Також, як наголосив одеський губернатор, він обговорив питання перейменування одеських вулиць з видатними одеситами Валерієм Хаїтом і Олександром Ройтбурдом.

"До нас приїжджали представники педколективу одного з ліцеїв Павлодара і місцеві фермери. Багато хто просто з цікавості зупинявся на узбіччі і заглядав у наш намет", - написав він, зазначивши, що повернеться у цей намет у четвер вранці, відразу після робочої поїздки до Києва.

Нагадаємо, 6 червня Саакашвілі заявив, що працюватиме в наметі на трасі Одеса-Рені, поки не буде забезпечено 100%-ве фінансування ремонту дороги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 850 | Додав: adminA | Теги: траса Одеса-Рені Саакашвілі, намет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]