Чт, 2024-03-28, 23:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:53
Покажуть неймовірну виставку тіл і органів мерців у Києві
Інші останні Культурні новини
У Києві покажуть приголомшливу виставку "The Human Body". Тіла та органи експонатів справжні - їхні колишні власники заповідали себе науці.

На тисячі квадратних метрів на території НСК "Олімпійський" будуть представлені експонати, що демонструють неймовірну складність і гармонію внутрішнього устрою людського тіла, повідомляє "globalinfo.ua".

Представлені на виставці близько 150 експонатів і найбільш важливі анатомічні частини тіла дозволять в унікальному тривимірному вигляді поглянути на людське тіло і на те, що насправді міститься під нашою шкірою.

Експонатами є людські тіла з оголеними м`язами та органами. Тіла та органи справжні - їхні колишні власники заповідали себе науці.

Органи пройшли спеціальну обробку і збереглися в природному вигляді. Деякі експонати демонструють наслідки шкідливих звичок, переїдання та гіподинамії і привертають увагу до того, що здоровий дух може бути лише у здоровому тілі.

Деякі експонати виставлено в різних позах з метою ближче ознайомити відвідувачів з тим, що відбувається в їхньому тілі під час руху, спорту та відпочинку.

Експозиція відкриється 7 вересня і триватиме до 23 грудня 2012 року.

У 2007 році скандально відомий німецький професор Гюнтер фон Хагенс, на прізвисько "Доктор Смерть", представив на своїй виставці трупів 61-річного німця, який покінчив життя самогубством у своїй машині.

У 2008 році стало відомо, що тіла, які експонувалися на аналогічній виставці трупів у Нью-Йорку, належали в'язням. Самі організатори визнали, що найімовірніше вони належали ув'язненим, страченим і замученим людям на території Китаю.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1413 | Додав: adminA | Теги: Києві, виставку тіл і органів мерців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]