Чт, 2024-04-18, 23:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Поліцейський патруль повністю замінить міліцію у Борисполі - Аваков
Інші останні Офіційні новини

Наступного тижня поліцейський патруль повністю замінить міліцію у аеропорту "Бориспіль" та на трасі "Київ – Бориспіль". Про це 4 жовтня у своєму блозі на Українській правді повідомив глава МВС Арсен Аваков.

"З раніше не анонсованого: наступного тижня поліцейський патруль повністю замінить міліцію в аеропорту "Бориспіль" і по трасі "Київ-Бориспіль". Крім того, почнеться набір до поліцейського патруля у Борисполі і прилеглому районі", - зазначив він.

Аваков зазначив, що це перший район в Україні, де повністю почнеться зміна всього функціоналу міліції на нові поліцейські стандарти.

Також Аваков нагадав, що 9 жовтня починає працювати поліцейський патруль по трасі Київ - Житомир, де він повністю замінить ДАІ на цій ділянці дороги.

Кажучи про принципи функціонування райвідділків міліції та порядок їхнього переходу до нової якості сучасних поліцейських дільниць, а також про кіберполіцію, Аваков зазначив, що інформацію буде оприлюднено найближчими днями.

Разом з тим глава МВС нагадав, що 6 жовтня розпочнеться набір до нових поліцейських патрулів у Рівному, 10 жовтня - у Запоріжжі, 14 - у Тернополі, 22 - у Кіровограді, 29 - у Сєвєродонецьку - Лисичанську - Рубіжному, 5 листопада - у Маріуполі, 7 листопада - у Сумах.

Як повідомлялось, сьогодні у Чернівцях стартував набір до патрульної поліції, у ході якого планують набрати 340 осіб.

Нагадаємо, 2 липня Верховна Рада ухвалила закон про національну поліцію.

4 липня нові поліцейські патрулі вийшли працювати на вулиці Києва. 23 серпня нова поліція запрацювала у Львові, 25 серпня - в Одесі.

2 вересня Кабінет міністрів України ухвалив рішення про створення центрального органу виконавчої влади - Національної поліції.

Арсен Аваков заявляє, що процес переходу від міліції до поліції триватиме близько півроку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 876 | Додав: adminA | Теги: аваков, борисполь, поліцейський патруль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]