Пт, 2024-04-19, 10:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:00
Поліція скаржиться на зростання злочинності. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Протягом першого кварталу у столичній поліції зареєстровано 30851 заяву і повідомлення про вчинення правопорушень, що на 45% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це йшлося 12 квітня під час підсумкової наради Головного управління Національної поліції України під головуванням Хатії Деканоїдзе, повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у місті Києві.

"Аналізуючи ситуацію, можу сказати, що є ряд проблемних моментів, на які необхідно звернути особливу увагу. Турбує збільшення кількості деяких видів правопорушень: розбої, грабежі, крадіжки з автомобілів та викрадення транспортних засобів. Тому ми повинні напрацювати комплексний підхід задля стабілізації криміногенної обстановки", - наголосила голова Національної поліції України.

Своєю чергою начальник столичних поліцейських Андрій Крищенко розповів про тенденцію зростання окремих злочинів.

"Протягом останніх трьох років дійсно констатуємо ріст деяких правопорушень. Ми неодноразово говорили і про причини: це і проведення антитерористичної операції, і суспільно-економічна ситуація в державі, і збільшення кількості населення у столиці, і переформатування системи. А тому, враховуючи ситуацію, постійно тримаємо руку на пульсі та вживаємо необхідні заходи для попередження та оперативного розкриття правопорушень усіх видів", - зазначив Крищенко.

Підсумовуючи результати наради, Деканоїдзе зазначила, що "служби повинні у повній взаємодії і координації працювати над тим, аби посилити безпеку у столиці".

Додамо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков також визнає, що в Україні зріс рівень злочинності і впало розкриття справ.

У Києві скоєно збройне пограбування банку

У Києві в Шевченківському районі невідомий скоїв збройне пограбування одного з столичних банківських відділень. Про це 12 квітня повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції у Києві.

Злочинець зайшов до відділення банку на вулиці Старовокзальній якраз тоді, коли там не було клієнтів. Він погрожував співробітникам зброєю і змусив касира віддати гроші.

За інформацією правоохоронців, в даний час на місці події працюють співробітники поліції Шевченківського району. Вони опитують свідків і очевидців, перевіряють наявність камер спостереження у відділенні банку та на прилеглій території. Проводяться заходи для встановлення та затримання грабіжника.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 790 | Додав: adminA | Теги: зростання злочинності, поліція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]