Чт, 2024-04-25, 17:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:02
Політолог з Росії - у Путіна паніка
Інші останні Новини російської федерації

Президент Росії більше не зможе виправдатися в очах світової спільноти: він прекрасно знає, що малайзійський Boeing збили ополченці за допомогою отриманого від Росії і під її політичні гарантії озброєння.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю виданню “Гордон” сказав російський політолог, соціолог і публіцист Станіслав Бєлковський.

“В результаті всі плани Путіна щодо України вибухнули разом із Boeing, оскільки тепер він вже не зможе постати хорошим в очах світової спільноти. Нерозумно буде говорити, ніби він діяв в інтересах російського населення та захисту росіян, тому що для цього абсолютно не було потрібно збивати літак. Тому він перебуває в люті, а в Кремлі панує певна паніка”, – сказав політолог.

Бєлковський робить такий висновок на підставі того, що з Росії надходять надто різні версії того, що сталося, передає Укрінформ.

“Звідти надходять різні версії того, що сталося, аж до абсолютно абсурдної – про те, що намагалися збити літак з самим Путіним. Не здивуюся, якщо вони скажуть, що це Стрєлков намагався збити літак із Путіним на борту, щоб посісти його місце і самому стати президентом Росії – тут може дійти до всякого”, – переконаний Станіслав Бєлковський.

Ніякої пропагандистської концепції щодо цієї події в Кремлі поки так і не знайшли.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: Путін, політолог з Росії, паніка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]