Пт, 2024-03-29, 18:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:51
Політсила Порошенка благословила Гройсмана на прем'єрство
Інші останні Політичні новини

Делегати з'їзду партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" у п'ятницю, 25 березня, підтримали резолюцію щодо шляхів подолання урядової кризи.

"Делегати з'їзду підтримали резолюцію щодо шляхів подолання урядової кризи", - сказано в повідомленні на офіційній сторінці партії "БПП" у Facebook у п'ятницю.

"Дванадцятий позачерговий з'їзд партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" наполягає на відставці Кабінету міністрів України. Головним критерієм формування нового уряду має бути не партійна приналежність, а професіоналізм і орієнтованість на результат", - сказано в резолюції, копія якого також розміщена на сторінці "БПП" у Facebook.

Делегати з'їзду "віддали належне" чинному Кабміну за "безпрецедентні позитивні речі, які допомогли утримати ситуацію в країні в умовах зовнішньої агресії".

Водночас делегати з'їзду зазначили, що сьогодні темпи реформ "значно уповільнилися", а "бездіяльність уряду на ключових напрямках призвела до розвалу коаліції і втрати кредиту довіри громадян".

З'їзд підтримав пропозицію глави фракції БПП Юрія Луценка про висунення спікера Верховної Ради України Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра України і закликав фракцію БПП розглянути його кандидатуру і склад нового Кабінету міністрів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 682 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, політсила Порошенка, прем'єрство | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]