Чт, 2024-03-28, 21:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:03
Польщу з Україною з'єднала пісня: безпрецедентна підтримка. ВІДЕО
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
У суботу ввечері, 1 лютого, відбулась безпрецедентна акція підтримки України громадськістю Польщі, повідомляє Comments.ua. О 17:15 за Польським часом всі Польські телевізійні та радіоканали увімкнули пісню польсько-українського гурту Taraka - Podaj Rękę Ukrainie. Чудова пісня в цей же час виконувалась на головній сцені Майдану у Києві.

Україномовний аналог пісні, під назвою "Година Нуль", розміщено на ресурсі Youtube.com.

Раніше відомі польські групи підтримали виступи українців на Майдані. Про це повідомив у своєму блозі на "Українській правді" соліст популярної української групи "Гайдамаки " Олександр Ярмола.

Музиканти співпереживають Україні у драматичний момент історії і висловлюють солідарність.

Легенда польської музики, володар кількох золотих і платинових дисків , поет і співак - Мацієй Маленчук висловив українцям найгарячішу підтримку:

"Вітаю, брати і сестри в Україні, а в першу чергу ті, хто зараз на Майдані. Ті, які борються за свободу і незалежність свого краю. Моє ім'я - Мацієй Маленчук, поет і музикант з Польщі. Маю українське коріння. Витратив два роки свого молодого життя, захищаючи свою свободу. А сьогодні, коли бачу, як ви боретеся за свою свободу, підтримую вас від усього серця".

Українців підтримали реггі-група Vavamaffin разом з солістом Регенератором, скрипаль Домінік Хмурський, рок-група T-LOVE разом з вокалістом Мунєком Сташчіком, діджей DJ Cai Caslavinieri.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1077 | Додав: adminA | Теги: пісня, підтримка. ВІДЕО, Польщу з Україною | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]