Вт, 2024-03-19, 07:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:42
Польський дисидент - Путіну загрожує "майдан" великоруської чорної сотні
Інші останні Новини Європейського Союзу

Володимир Путін спирається на своїх людей і закоренілу психологію, пануючу в російському суспільстві, яке сприймає розпад СРСР як свою поразку. Про це польський дисидент і політв'язень, головний редактор польської Gazeta wyborcza Адам Міхнік розповів в інтерв'ю "Укрінформ".

На думку Міхніка, Путін став заручником власної демагогії.

"Він випустив джина з пляшки. Якщо він раніше боявся київського Майдану на Красній площі в Москві, то зараз повинен боятися "Майдану" великоруської чорної сотні проти себе. Україні пред'являли "Правий сектор", який був у меншості на Майдані, в той час як в Москві, в російській Думі їх "правий сектор" значно гірший всіх українських "секторів" разом узятих. Йдеться про Жириновського і всю пропагандистську машину", - заявив Міхнік.

Міхнік переконаний, що скоро російське суспільство відчує фрустрацію і розчарування.

"Путін спирається на своїх людей і закоренілу психологію, пануючу в російському суспільстві, яке сприймає розпад СРСР як свою поразку. Для литовців або поляків це стало звільненням, а для росіян, як це визначив Путін, є найбільшою геополітичною катастрофою 20-го століття. І він говорив про це щиро, він дійсно так вважає", - зазначив польський дисидент.

Раніше повідомлялося, що російський опозиціонер Михайло Ходорковський закликав росіян виступити проти війни з Україною. Він зазначив, що Росія веде повномасштабну війну проти України, але Кремлю бреше на цей рахунок, як брехав про війну в Афганістані та Чечні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 874 | Додав: adminA | Теги: майдан великоруської чорної сотні, польський дисидент, Путін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]