Сб, 2024-04-20, 01:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:23
Капітан міліції у Полтаві звільнився через Майдан - "Я не можу більше вдягати погони"
Інші останні Новини України
6 грудня звільнився начальник відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Полтави капітан Валентин Артем'єв.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Я солідарний з громадянами України які в даний час знаходяться на Євромайдані. У знак протесту проти діючої влади, подав рапорт на звільнення за власним бажанням з органів внутрішніх справ", - написав Артем'єв у зверненні, яке розмістив у інтернеті.

"Події, які відбувались у Києві в останні дні, стали останньою краплею! Я не можу більше вдягати погони, коли мої колеги так жорстоко і зухвало поводяться з громадянами, порушуючи присягу, усі можливі моральні принципи та закон", - заявив капітан.

Він також звернувся до всіх працівників міліції "кому небайдуже майбутнє нашої країни, до тих, кому слово "честь офіцера" - це не порожній звук".

"Товариші офіцери, подайте у відставку, хоча б за ради того, щоб не відчувати себе співучасником тих злочинів, які відбуваються зараз в органах внутрішніх справ та не виконувати злочинних наказів керівників, які давно вже втратили своє моральне обличчя, та заради власної користі штовхають вас на злочин", - написав Артем'єв.

Проте у обласній міліції кажуть, що Артем'єв не пройшов переатестації.

"Планова переатестація проводиться з метою звільнення від баласту випадкових працівників у міліції. На ній приймається рішення, чи зможе людина продовжувати роботу чи народу потрібен міліціонер із іншими рисами. Валентин Артем'єв у атестаційній характеристиці був поданий як особа, яка не відповідає займаній посаді, бо не справляється із обов'язками, які покладені на нього і на його службу. Результати боротьби із наркозлочинністю в місті Полтаві були практично нульові, - каже Юрій Сулаєв із обласної міліції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 925 | Додав: adminA | Теги: більше вдягати погони, майдан, капітан міліції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]