Чт, 2024-03-28, 23:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:12
Помічники Дарта Вейдера в Одесі димовою шашкою викурили "наркодилерів"
Інші останні Новини з регіонів України
Близько десятка невідомих, одягнених у костюми штурмовиків Імперії, ввірвалися 2 березня в магазин курильних сумішей, що на проспекті Академіка Глушка в Одесі. Вони вилучили пакетики з якоюсь речовиною і спалили їх біля входу в магазин, пише "Думська".

Після того як продавці замкнулися в крамниці, штурмовики силою прочинили двері, кинули всередину димову шашку і зникли в невідомому напрямку. Пізніше на місце події прибули бійці приватної охоронної фірми, які, втім, не вживали активних дій у пошуках невідомих.

За словами штурмовиків, вони прибули виконати указ імператора Палпатина, який говорить: "Силою меча, бластера, димовою шашкою і іншим підручним інструментарієм нещадно і безповоротно розрубати вузол наркоторгівлі. Знищити пункти реалізації курильних сумішей та інших порошків. Винних в отруєнні нації закликати до найжорстокішої відповіді перед Імперією".

Під час парламентських виборів 2012 року в Одесі від 3% до 5% бюлетенів були зіпсовані сторонніми написами. При цьому абсолютне лідерство в жартівливому голосуванні було за героєм "Зоряних воєн" Дартом Вейдером.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: димова шашка, помічники Дарта Вейдера, наркодилери, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]