Сб, 2024-04-20, 16:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:54
Понад 10 тисяч українців вже мобілізовано до лав армії
Інші останні Надзвичайні новини
До лав української армії вже мобілізовано понад 10 тис. громадян. Мобілізація триває.

Про це повідомив на брифінгу Секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій. До лав української армії вже мобілізовано понад 10 тис. громадян.

"Наразі мобілізовано 10 тисяч осіб, і ми очікуємо на подальше збільшення кількості", - зауважив він.

"Сьогодні найважливішим питанням є зміцнення захисту наших кордонів на півночі, сході й на півдні України, тому ми вже завершили розгортання всіх бойових частин української армії в прикордонних регіонах на півночі, сході та на півдні України", - сказав Парубій.

За його словами, особливо небезпечними з точки зору агресії та диверсії залишаються південні та східні регіони, зокрема одеський напрямок.

"Один із найнебезпечніших можливих напрямків диверсії – це Придністров'я. Тому зараз пріоритет номер один – це захист наших кордонів і звичайно ж виведення людей", - заявив секретар РНБО.

Посилаючись на рішення РНБО Парубій також повідомив про наміри влади розгорнути військові містечка для поселення сімей українських військовослужбовців із Криму.

На запитання про те, чи буде продовжено "раптову аварію електромереж в Криму до моменту звільнення з полону українських військових та цивільних", він зазначив, що Україна вживає всі можливі заходи для звільнення людей.

"Коли я говорю про всі заходи, то я маю на увазі саме всі можливі заходи. Про один Ви згадали, але є інші", - заявив Парубій.

Разом із тим він не зміг уточнити достеменну кількість заручників на цей момент, "оскільки інформація щодо деяких людей є суперечливою".

Раніше на брифінгу Парубій повідомив, що Росія продовжує підготовку до нападу на Україну.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 952 | Додав: adminA | Теги: мобілізовано, лав армії, 10 тисяч українців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]