Чт, 2024-04-18, 07:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:55
Понад 400 населених пунктів знеструмлені через негоду
Інші останні Новини з регіонів України

У неділю вночі через несприятливі погодні умови (дощ, пориви вітру) знеструмлено 426 населених пунктів, повідомляє сайт МНС у понеділок вранці.

Знеструмлено населені пункти в Чернігівській, Сумській, Київській, Івано-Франківській, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Чернівецькій та Тернопільській областях.

До відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

На додачу у 5 населених пунктах Тлумацького та Коломийського районів Івано-Франківської області відбулося часткове підтоплення 113 приватних житлових будинків та 125 присадибних ділянок.

З 92 житлових будинків і 110 присадибних ділянок вода зійшла самостійно, тоді як 21 житловий будинок і 15 присадибних ділянок залишилися підтопленими.

Підрозділами МНС і комунальними службами проводяться роботи з відкачування та відведення води з приватних житлових будинків та присадибних ділянок.

На місці події працює оперативна група Територіального управління МНС в Івано - Франківській області. "

Відзначимо, негода знову наробила лиха на заході України. Перечинським районом Закарпаття пронісся смерч. В епіцентрі стихії опинилася Тур'я Бистра. У селі майже не лишилось обійстя, яке не зачепив сильний вітер.

Раніше повідомлялось, що внаслідок дощу і сильних буревіїв у п'яти областях було знеструмлено 93 населених пункти. Також над Луганськом пронісся сильний буревій. 3 червня внаслідок складних погодних умов (дощ, гроза, сильний вітер) у місті Луганську, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, знеструмлено 2 тис 94 приватних житлових будинки. Через негоду травмувалися три особи, з них двоє дітей (одну дитину з черепно-мозковою травмою госпіталізовано).

Екологи радять українцям звикати до злив і смерчів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 976 | Додав: nowyny | Теги: несприятливі погодні умови | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]