Вт, 2024-04-23, 12:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:26
Понад 70 тисяч осіб зустріли Новий 2016 рік у Києві на Софійській площі. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

За приблизними підрахунками організаторів, Новий 2016 рік на Софійській площі поряд з Головною новорічною ялинкою України зустріли понад 70 тисяч киян та гостей міста. Про це повідомили в прес-службі Київської міської ради.

Як зазначається, що новорічна ніч на Софійській площі розпочалася концертною програмою "Новий Рік між двома дзвіницями", у рамках якої відбулися виступи симфонічного оркестру "Київ-Класік", академічних солістів та учасників телевізійних талант-шоу.

Після урочистої зустрічі Нового року всі гості свята мали змогу подивитися неймовірне світлове шоу, що проходило на Володимирському проїзді, а потім взяти участь у флешмобі "Ланцюг щастя між двома дзвіницями".

За оперативними даними Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, у ніч з 31 грудня на 1 січня у місті надзвичайних ситуацій зареєстровано не було.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я, до медиків, які чергували на Софійській площі, звернень не надходило.

Святкування Нового року у Києві зняли з дрона

У Києві зняли відео, як виглядало святкування Нового року з висоти пташиного польоту. Відповідне відео, зроблене спільно з Dronarium, виклало "Радіо Свобода".

На відео видно святкування біля головної ялинки країни, та на обох площах – Софійській та Михайлівській.

Камера на безпілотнику зафіксувала момент, коли лазерний промінь з’єднав дзвіниці Софійського та Михайлівського соборів. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: зустріч, Софійська площа, 70 тисяч осіб, Новий 2016 рік, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]