Чт, 2024-03-28, 23:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:25
Попередив про майбутні кібератаки Росії директор Нацрозвідки США
Інші останні Новини світу

Директор Національної розвідки США Ден Коутс попередив про подальші кібератаки Росії на вибори у Європі та США.

Як повідомляє Reuters, про це Коутс заявив у вівторок на щорічному засіданні комітету з розвідки Сенату США щодо міжнародних загроз.

За словами Коутса, Росія, а також інші іноземні суб'єкти "скоріше за все" будуть продовжувати здійснювати кібернетичні атаки на виборах у США та європейських країн.

"Постійні та руйнівні кібероперації будуть продовжуватися проти Сполучених Штатів та наших європейських союзників, використовуючи вибори як можливість підірвати демократію", - заявив директор Національної розвідки США.

Нагадаємо, комітет з розвідки Сенату США в значній мірі схвалив висновки американської розвідки про те, що Росія прагнула вплинути на вибори в США у 2016 році, здійснюючи хакерські атаки та кампанію впливу.

У жовтні 2016 року розвідка США заявила, що за останніми кібератаками на системи електронного листування осіб та установ у США, включно із зламами електронних ящиків політичних організацій, стоїть уряд Росії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 718 | Додав: adminA | Теги: майбутні кібератаки Росії, директор Нацрозвідки США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]