Чт, 2024-04-18, 07:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:11
Поповнити бюджет на 2 мдрд євро за рахунок власників закордонних рахунків планує влада Греції
Інші останні Новини світу
Міністерство фінансів Греції вичислює злісних неплатників. Відомство планує стягнути 2 млрд євро податків із власників внесків за кордоном. Про це з посиланням на місцеві ЗМІ повідомляє РИА "Новости".

За даними джерела у відомстві, секретаріат з інформаційних систем при міністерстві вичислив приблизно 22 тисячі платників податків, які з початку кризи перевели за кордон значні грошові суми.

Їм уже почали розсилати повістки в податкову інспекцію. Власникам закордонних рахунків запропонують пояснити походження виведених із країни коштів і доплатити штрафи за можливі податкові порушення.

Тим часом раніше в суботу Мінфін Греції повідомив про одержання від влади Франції так званого "списку Лагард" з іменами греків-вкладників швейцарського відділення міжнародного банку HSBC.

Цей список викликав скандал у Греції, коли з'ясувалося, що він був спочатку отриманий в 2010 році, але потім його "втратили" у міністерстві.

Журналіст, що опублікував неавторизований список вкладників, був ненадовго арештований за порушення закону про персональні дані.

Тим часом грецький парламент почав розслідування стосовно двох колишніх міністрів фінансів, які не давали ходу справі, але розслідування було припинено на цьому тижні без пояснення причин.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1007 | Додав: adminA | Теги: закордонних рахунків, 2 мдрд євро, Греції, бюджет | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]