Пт, 2024-04-26, 01:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:06
Порядок на матчі "Олімпік" - "Чорноморець" у Києві 400 правоохоронців охоронятимуть
Інші останні Спортивні новини

  У Києві 400 співробітників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України охоронятимуть порядок під час футбольного матчу "Олімпік" (Донецьк) - "Чорноморець" (Одеса) на стадіоні "Динамо".

Як інформує Цензор.НЕТ, про це йдеться в повідомленні Відділу комунікації поліції Києва.

Сьогодні, 13 серпня, відбудеться футбольний матч чемпіонату України між командами Прем'єр-ліги "Олімпік" (Донецьк) і "Чорноморець" (Одеса) на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського.

У зв'язку з цим під особливою увагою правоохоронців перебуватиме територія навколо спортивної арени, а також найближчі станції метро.

"Київські поліцейські закликають громадян поводитися цивілізовано, толерантно ставитися один до одного, не порушувати громадський порядок, а також сприяти правоохоронцям у виконанні ними своїх функцій з охорони громадської безпеки. Співробітники поліції в рамках своєї компетенції негайно реагуватимуть на будь-які протиправні дії", - йдеться в повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 718 | Додав: adminA | Теги: матчОлімпік - Чорноморець, 400 правоохоронців, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]