Чт, 2024-04-25, 17:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:32
Порядок ведення реєстрів з відшкодування ПДВ кабмін оприлюднив
Інші останні Економічні новини

Кабінет міністрів на своєму офіційному сайті оприлюднив постанову, якою затверджено порядок ведення реєстрів заяв компаній на відшкодування податку на додану вартість (ПДВ) з бюджету.

Урядову постанову №86 "Про затвердження порядку ведення реєстрів заяв про повернення суми бюджетного відшкодування податку на додану вартість" датовано 22 лютого.

19 лютого у Верховній Раді на годині запитань до уряду депутат Тетяна Острикова (фракція "Самопоміч") розкритикувала уряд, вказавши, що він повинен був затвердити порядок ведення реєстрів ще до 1 лютого. Міністр фінансів Наталія Яресько у відповідь повідомила, що всі необхідні постанови були ухвалені на засіданні уряду, будуть підписані і "все буде діяти вчасно".

Кабмін встановив, що до реєстрів будуть включати заяви на відшкодування ПДВ, подані після 1 лютого 2016 року, а заяви про відшкодування ПДВ, за якими податок не відшкодовано до 1 лютого 2016 року, до таких реєстрів не включаються.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 781 | Додав: adminA | Теги: Кабмін, відшкодування ПДВ, порядок ведення реєстрів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]