Пт, 2024-04-19, 09:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:17
Порошенко 6 годин провів на допиті у справі про злочини часів Майдану
Інші останні Надзвичайні новини

Президент України Петро Порошенко дав свідчення у справі про злочини проти активістів Євромайдану. Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, передає "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що президент "зацікавлений у розслідуванні злочинів проти Майдану та покаранні винних".

Цеголко не уточнив, скільки часу тривало спілкування зі слідчими ГПУ.

У свою чергу, як повідомляє агентство з посиланням на джерело у Генпрокуратурі України, допит тривав протягом 6 годин та відбувся у п'ятницю, 18 листопада, в адміністрації президента, хоча спочатку планувалося, що допит відбудеться 29 листопада у приміщенні ГПУ.

Зазначимо, "Українська правда" зверталася до АП одразу, як стало відомо про передачу повістки з викликом президента на допит на 29 листопада, однак в АП до вечора п'ятниці не повідомили, коли президент піде на допит, а лише зазначили, що він обов'язково дасть свідчення.

Як відомо, раніше у Генпрокуратурі повідомляли про виклик Порошенка на допит на 29 листопада у справі про заворушення у Києві.

Також на допит були запрошені лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк та секретар РНБО Олександр Турчинов, а також мер Києва Віталій Кличко. Справа стосується подій, які відбувалися у січні-лютому 2014 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: злочини часів Майдану, допит, 6 годин, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]