Чт, 2024-04-18, 23:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:43
Порошенко: держава почала вирішувати житлові проблеми військових. ВІДЕО
Інші останні Економічні новини

Вперше за багато років держава почала вирішувати житлові проблеми військових. Про це заявив президент Петро Порошенко в ході перевірки забезпечення і вогневої майстерності підрозділів Нацгвардії в Навчальному центрі НГУ у Нових Петрівцях Київської області, передає "Укрінформ".

"Мені приємно, що на свято я приїхав не з порожніми руками. І не тільки з орденами, а й з ордерами. Вперше за багато років держава почала, нарешті, вирішувати житлові проблеми військовослужбовців. Не так швидко, звичайно, як хотілося б, але крига все ж зрушила", - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що гвардійці два роки тому першими пішли в бій за Україну, прямо з Майдану.

"Зараз Національна гвардія - це не тільки ті бійці, які захищають зовнішні кордони України, це силовий підрозділ, що має спеціальні функції. Тому що гібридна війна, розв'язана проти України, передбачає не тільки наступ і агресію на наших кордонах, але і пропагандистську війну, щоб посіяти розбрат, розчарування, пригніченість всередині України", - підкреслив глава держави, нагадавши про гвардійців, загиблих минулого року під час зіткнень під ВР.

"За ці два роки Національна гвардія сформувалася як добре озброєне, гнучке, мобільне боєздатне формування. Національна гвардія - це не тільки мужність і самовідданість її бійців, а й сучасні зразки озброєння і військової техніки, впровадження новітніх підходів в логістиці, надійний зв'язок, постійне вдосконалення системи управління. Я тільки що переконався, що у вас не просто хороша зброя, ви вмієте міцно тримати її в руках", - резюмував Порошенко.

Відзначимо, сьогодні, 26 березня, Національна гвардія України відзначає своє професійне свято і другу річницю створення.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 773 | Додав: adminA | Теги: держава, житлові проблеми військових, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]