Сб, 2024-04-20, 10:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:16
Порошенко - не розв'язання проблем, українці повинні повернутися в мілітарне минуле - Фаріон
Інші останні Політичні новини

Народний депутат від "Свободи" Ірина Фаріон вважає, що в України немає іншого способу, ніж дуже наступальними методами проводити "цю так звану АТО". Про це вона розповіла в інтерв'ю "Главкому".

"Кожен має право на свою систему цінностей, і я належу до тих людей, які голосують тільки за світогляд. Я переконана, що мир - це виграна війна, і якщо ми цієї війни не виграємо, буде окупація країни", - підкреслила нардеп.

"Це лише питання часу. Хоч як би ми хотіли сховатися від війни, така нинішня реальність і плата українців за любов до ката і називання московитів стратегічними партнерами, братами, запуск їх у душу і свідомість, сприйняття їхньої культури і мови як своїх. За все це треба платити, і це не виклик політики, а виклик неба. Якщо Господь подарував тобі землю, а ти не вмієш на ній себе належно ідентифікувати і вилікуватися через революцію, то отримаєш війну", - вважає Фаріон.

На її думку, нинішню війну повинні вести професіонали. І немає іншого способу, ніж дуже наступальними методами проводити цю так звану АТО.

Фаріон вважає, що вибір Порошенка - це не монополія на істину, яка дозволить врегулювати конфлікт на Донбасі.

"Війна сама по собі не пройде, і якщо ті, хто голосував за Порошенка, думали, що вже зранку над Слов'янськом, Краматорськом та іншими містами буде світле небо. Вони, на жаль, помилилися", - підкреслила політик.

На її думку, цю війну треба вигравати надзусиллями нації, повертаючись до її мілітарного минулого.

"А українці завжди були мілітарною нацією, починаючи від княжих часів і закінчуючи Українською Галицькою армією, Січовими Стрільцями, УПА. Нарешті нашими змаганнями на Майдані, коли абсолютно беззбройні люди бігли за "Беркутом". Причому на Майдані ми максимально стримували людей від застосування зброї, знаючи, що тут може бути тільки один результат - смерть", - вважає Фаріон.

За словами нардепа, на сході країни йде реальна війна Росії з Україною, яка триває від 1654 року, і в своєму страшному прояві проявилася в 1918 році, що завершилася знищенням українців і створенням СРСР.

Нагадаємо, Ірина Фаріон раніше заявляла, що вважає великою помилкою голосування українців за Петра Порошенка на виборах президента і за партію "УДАР" у Київраді. "Інфекція рошен вдарила по людях. Голосувати за міністра в уряді "регіоналів", за співтворця Партії регіонів і есдеків, за безнаціональне створіння... І це після стількох смертей одержимих людей на Майдані... Це навіть не божевілля. Це національне самознищення способом садомазохізму", - написала політик.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 907 | Додав: adminA | Теги: українці, Фаріон, мілітарне минуле, проблем, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]