Пт, 2024-03-29, 08:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:20
Порошенко представив нового очільника Одещини. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Президент України Петро Порошенко в ході поїздки в Одеську область заявив, що ухвалив рішення призначити новим головою Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, який наприкінці 2016 року переміг в конкурсі на зайняття відповідної посади. Про це повідомляє прес-служба президента.

"Сьогодні я прийняв рішення про призначення людини, яка перемогла на конкурсі, керівником Одеської ОДА, Максима Степанова", - сказав Порошенко в четвер вдень в Одесі під час представлення активу області нового керівника ОДА.

Глава держави зазначив, що покладає на Степанова великі надії, особливо в тих напрямках, де не змогло домогтися результатів попереднє керівництво ОДА.

"Людина, яка має дві вищі освіти, яка не нова на Одещині – має досвід роботи в якості першого заступника голови обласної державної адміністрації, людина, яка налаштована тут працювати, а не їздити по закордонах, брати на себе чіткі зобов’язання і їх виконувати", – сказав він.

"Він не лише господарник з великої літери, а й громадський діяч, людина, яка має досвід державного керівництва", – сказав Порошенко про Степанова.

Зокрема, президент закликав нового голову обладміністрації сприяти розвитку бізнесу в регіоні, створення нових робочих місць, забезпечити боротьбу зі злочинністю у співпраці з прокуратурою, СБУ і поліцією.

Окремо Порошенко попросив Степанова зберегти відкритим колишнім головою ОДА Міхеїлом Саакашвілі Центр адміністративних послуг.

Також президент попросив депутатів, чиновників різних відомств, підприємців, силовиків підтримати і допомогти новому керівництву ОДА.

Степанов наприкінці грудня 2016р, займаючи посаду директора ДП "Поліграфічний комбінат "Україна", переміг у конкурсі на здобуття посади голови Одеської обласної державної адміністрації. Відразу після оприлюднення результатів в ефірі одеського телеканалу "1-ї міський" Степанов заявив, що почне роботу з "відновлення керованості областю". З-поміж пріоритетів у роботі він назвав розвиток туристичного потенціалу області, боротьбу зі злочинністю, розвиток економіки регіону в цілому.

21 грудня 2016 року Кабінет міністрів України схвалив призначення Степанова головою Одеської ОДА.

У Степанова є досвід роботи в низці комерційних структур, а також у НАК "Нафтогаз України", Державній податковій адміністрації України. З 2008 по 2010 рік він обіймав пост заступника голови Одеської ОДА. З 2011 року керував ДП "Поліграфічний комбінат "Україна", яке спеціалізується на друку паспортів, водійських посвідчень, акцизних марок і т.д.

Як повідомлялося, 7 листопада 2016 року Саакашвілі заявив про відхід з поста глави Одеської ОДА через те, що втомився від постійної обману і корупції, в тому числі з боку влади в Києві, а 9 листопада Кабінет міністрів погодив звільнення Саакашвілі з цієї посади.

Увечері 9 листопада Порошенко своїм указом звільнив Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації, а також з посади свого позаштатного радника. Відтоді областю керувала заступник голови обладміністрації Соломія Бобровська.

30 листопада Порошенко оголосив конкурс на посаду одеського губернатора.
   

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 770 | Додав: adminA | Теги: новий очільник Одещини, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]