Сб, 2024-04-20, 02:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:36
Порошенко привітав Крамп-Карренбауер з обранням головою ХДС - розраховую на підтримку України
Інші останні Новини Європейського Союзу

Розраховую на підтримку України: Порошенко привітав Крамп-Карренбауер з обранням головою ХДС.

Президент України Петро Порошенко привітав новопризначену голову Християнсько-демократичного союзу Німеччини Аннегрету Крамп-Карренбауер.

Про це повідомляє Twitter президента.

"Сердечно вітаю Аннегрет Крамп-Карренбауер з обранням на посаду голови Християнсько-демократичного союзу!", - написав президент.

Також глава держави зазначив, що "розраховує на особисту підтримку пані Аннегрет Крамп-Карренбауер України у впровадженні євроорієнтованих реформ та відсічі російської агресії і відновленні територіальної цілісності нашої держави задля зміцнення миру та безпеки на європейському континенті".

Нагадаємо, 7 грудня, на з'їзді в Гамбурзі в п'ятницю новим головою Християнсько-демократичного Союзу (ХДС) обрали Аннегрет Крамп-Карренбауер.

Аннегрет Крамп-Карренбауер народилася 9 серпня 1962 року в федеральній землі Саар на кордоні з Францією і Люксембургом.

У 1981 році вона вступила в ХДС, з 1999 року - працювала у фракції ХДС в ландтазі Саара, займала різні посади в земельному уряді, з 2011 по 2018 роки очолювала уряд в Саарі. З лютого 2018 року Аннегрет Крамп-Карренбауер займає пост генерального секретаря ХДС, куди її висунула Меркель. Це дало підставу німецьким ЗМІ називати Крамп-Карренбауер "спадкоємицею і протеже" канцлера на посаді керівника партії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 824 | Додав: adminA | Теги: підтримка України, Крамп-Карренбауер, Порошенко, обрання головою ХДС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]