Сб, 2024-04-20, 09:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:23
Порошенко викликав скандал, похвалившись подарунком від підлеглих
Інші останні Політичні новини

Президент України Петро Порошенко вирішив похвалитися подарунком на новорічні свята від своєї прес-служби й виставив фото журналу The Economist. На першій сторінці замість оригінального надпису "The World in 2016" був інший - "The World in 2017", а замість фото президента Росії Володимира Путіна "прифотошопили" Порошенка.

"Деякі подарунки сприймаю не як комплімент, а як персональну відповідальність. Долучаю до порядку денного на свята", - підписав фото в соцмережах Порошенко.

Ці повідомлення на сторінках президента викликали скандал, особливо темою "смакували" в російських ЗМІ. Згодом пости з обкладинкою журналу прибрали з усіх офіційних сторінок Порошенка.

На офіційній сторінці Адміністрації президента пояснили, чому "зачистили" соцмережі.

"Щодо нашумілого посту з обкладинкою, яку на наше прохання було знято з офіційних сторінок Петра Порошенка. В подарунковому примірнику підсумкового річного журналу The Economist "The World in 2016" нами (прес-службою) були замінені рік - на 2017-й і портрет Путіна. Окрім маси позитивних поширень з офіційних сторінок, цей пост викликав також неноворічну бурхливу реакцію окремих передплатників та російських ЗМІ. Останні без жодної краплини гумору сприйняли цю обкладинку як цілком реальну перспективу втрати Росією місця серед світових лідерів (смайлик "smile"). Але з огляду на те, що це був наш подарунок президенту до Нового року, ми б хотіли, щоб подібні святкові ідеї сприймались з часткою жарту, і обов'язково через призму пошуку Україною свого місця в світі", - ідеться в повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 736 | Додав: admin | Теги: скандал, Подарунок, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]