Чт, 2024-04-25, 22:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:23
Порошенку, як можливому кандидату у мери Києва, голова київської "Батьківщини" симпатизує
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Керівник київської "Батьківщини" Юрій Одарченко вважає Петра Порошенка достойним кандидатом у мери Києва. Про це він сказав Тиждень.ua.

"На мою особисту думку, ставлення Петра Олексійовича до вінничан заслуговує на велику повагу: це і створення нових робочих місць, і облаштування міського простору, і багато іншого. Тобто як організатор, як людина, що вміє робити реальні справи, він є досить достойним кандидатом", - сказав Одарченко.

На зауваження, що Олександр Попов теж вважався дуже хорошим мером Комсомольська, Одарченко відповів: "Я б не порівнював масштаби. Комсомольск – маленьке місто, яке має гарантований бюджет від кількох місцевих підприємств. Діяльність Попова у тепличних умовах Комсомольська та його робота на посаді очільника КМДА - дві абсолютно різні ситуації".

Нагадаємо, раніше Петро Порошенко заявив, що готовий балотуватися на посаду мера Києва, якщо він йтиме на вибори як єдиний опозиційній кандидат. Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вважає, що мером Києва міг би стати голова УДАРу Віталій Кличко чи народний депутат Петро Порошенко.

Цікаво, що за результатами опитування киян у лютому і березні, за Порошенка готові голосувати 7% виборців.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 935 | Додав: adminA | Теги: голова київської Батьківщини, мери Києва, кандидат, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]