Чт, 2024-04-25, 22:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:40
Постанову про проведення в Україні сесії ПА НАТО Верховна Рада ухвалила
Інші останні Офіційні новини

Верховна Рада ухвалила постанову про проведення в Україні сесії ПА НАТО

Верховна Рада ухвалила за основу і в цілому проект Постанови про проведення в Україні весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору №10091

За відповідне рішення проголосувало 235 депутатів, передає Depo.ua.

Зазначається, що проведення в м. Києві сесії ПА НАТО сприятиме підвищенню авторитету України як у світі загалом, так й на євроатлантичному просторі зокрема, особливо з урахуванням прагнень нашої держави щодо набуття членства в Північноатлантичному альянсі.

Постанова передбачає утворення організаційного комітету з підготовки і проведення весняної сесії Парламентської асамблеї Організації Північноатлантичного договору, який має розробити відповідний план заходів.

Також передбачається звернутися до Кабінету Міністрів України з пропозицією передбачити в проекті Державного бюджету України на 2020 рік необхідні фінансові та матеріальні ресурси для підготовки і проведення весняної сесії ПА НАТО та забезпечити спільну роботу міністерств і відомств України з відповідними Комітетами Верховної Ради України та апаратом Верховної Ради України по підготовці і проведенню сесії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 859 | Додав: adminA | Теги: сесія ПА НАТО, україна, проведення, постанова, верховна рада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]