Вт, 2024-04-23, 10:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:48
Потерпає від повені Індонезія. Вже затопило президентський палац
Інші останні Новини світу
У столиці Індонезії Джакарті затопило президентський палац. Місцями на території президентського комплексу рівень води досяг 30 сантиметрів.

В останні дні на Індонезію обрушилися сильні зливи, що викликали повені. Особливо важка ситуація склалася у Джакарті, передає Lenta.ru.

У четвер, 17 січня, рівень води в деяких районах столиці перевищив три метри. Громадський транспорт в індонезійській столиці працює з перебоями. Із затоплених районів евакуюють жителів. За офіційними даними, в результаті повеней загинули дві людини. Без даху над головою залишилися майже десять тисяч чоловік.

У зв'язку з повінню глава держави Сусіло Бамбанг Юдхойоно був змушений перенести ряд зустрічей, зокрема, з президентом Аргентини Крістіною Фернандес де Кіршнер. Юдхойоно відвідав постраждалі райони, а також оглянув затоплений палац. "Затоплення палацу не проблема. Нашим головний пріоритетом повинна бути евакуація жителів", - передає місцеве агентство з надзвичайних ситуацій слова президента.

Сезон дощів в Індонезії триває приблизно півроку. В результаті випадання опадів розливаються річки і сходять обвали. У листопаді 2012 року жертвами повені на острові Сулавесі стали 11 осіб, семеро пропали без вісті. А на півдні Індонезії через мусонні зливи обвалилась протизсувна стіна, загинули 10 осіб.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: президентський палац, Індонезія, повені | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]