Чт, 2024-04-25, 08:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Потяг зійшов з рейок у Канаді, є загиблі. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Щонайменше три людини загинули у неділю внаслідок аварії поїзда в канадській провінції Онтаріо, передає CBC News.

Про трьох загиблих розповів мер міста Берлінгтона, поблизу якого стався інцидент. CBC News поки що підтверджує дані лише про одну жертву.

Достеменної інформації про кількість постраждалих ще немає, проте відомо, що всього у поїзді подорожувало 75 осіб. За деякими повідомленнями, кілька пасажирів могли виявитися затиснутими уламками вагона. У компанії-операторі Via Rail причин події називати не стали, передає ИТАР-ТАСС.

З рейок зійшли два вагони потяга, що прямував від Ніагарського водоспаду у Торонто. Берлінгтон розташований приблизно за годину їзди від Торонто, зазначає CBC News.

Як повідомляє сайт канадської телекомпанії CTV, один з вагонів потяга врізався в невелику будову, розташовану біля залізничних колій, і завалився на бік. Багато пасажирів опинилися в пастці покручених вагонів.

До місця трагедії стягнуто групи рятувальників з Торонто і Гамільтона. Для евакуації потерпілих поліція перекрила рух в обидва боки по основному шосе, що веде в Торонто.

Нещодавно щонайменше 600 людей зазнали поранень унаслідок сходження з рейок пасажирського поїзда на одній з найбільш завантажених залізничних станцій столиці Аргентини Буенос-Айреса, повідомив міністр транспорту Аргентини Хуан Пабло Скаві.

Нагадаємо, що наприкінці 2011 року швидкий дизельний потяг Sprinter, який прямував з південної провінції Сураттхані в столицю Таїланду Бангкок, зазнав аварії і зійшов з рейок неподалік курортного міста Хуа Хін у провінції Прачуаб Кірікхан.

30 липня 2011 року в Грузії, за 30 км від Тбілісі, на центральній залізничній магістралі зійшли з рейок і перекинулися 12 вагонів вантажного потяга. Людських жертв не було. Потяг перевозив продукти та автомобілі. Внаслідок аварії було тимчасово припинено рух на цій ділянці магістралі.

А 23 липня 2011-го в Китаї внаслідок падіння двох вагонів швидкісного потяга через зіткнення з іншим потягом у східній провінції Чжецзян загинуло 35 осіб, 210 дістали поранення. Китайська влада після катастрофи скасувала рейси 58 швидкісних потягів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1064 | Додав: admin | Теги: потяг зійшов з рейок, Канада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]