Чт, 2024-03-28, 11:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:56
Потяги Hyundai не витримали українських доріг
Інші останні Економічні новини

Електропоїзди корейської компанії Hyundai, призначені для сполучення між містами, де будуть проводитися матчі Євро-2012, не витримали української реальності. Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ із посиланням на інформацію в інтернеті.

Так, один із користувачів на форумі Клубу залізничників написав, що один із корейських потягів був пошкоджений: через зіткнення з пероном на одній зі станцій на Золочівському напрямку він розпоров кузов та двері.

За даними форумчан, з тієї ж причини поїзд позбувся одного рогу, який, за інформацією свідка події, також полетів від зіткнення з пероном.

Крім того, поїзд так і не розігнався до обіцяної максимальної швидкості в 160 кілометрів, обмежившись 140 км.

"А на ділянці між станцією "Шпаківка" і станцією "Звичайна" корейський "чудо-поїзд" зірвав близько 400 метрів контактної підвіски і з м'ясом "вирвавши один пантограф, розтрощивши при цьому всі кріплення", - повідомив відвідувач форуму.

"Не знаю, з якого матеріалу виконана зовнішня обшивка кузова, але припускаю, що навіть незначні вм'ятини від "зачепу" через негабаритність одного з винуватців (корейської електрички або негабаритної платформи - ми не слідчі, стверджувати не можемо) все ж буде видно, і методом лому і молотка за 2-3 дні навряд чи будуть усунені", - написав один із форумчан.

Разом з тим, прес-служба "Укрзалізниці" спростувала інформацію про пошкодження в ході тестування поїздів.

Зокрема, прес-служба назвала такими, що не відповідають дійсності, твердження про те, що "поїзд на Золочівському напрямку розпоров кузов та двері" і "зірвав 400 м контактної мережі, вирвав пантограф"

Крім того, "Укрзалізниця" зазначає, що станції "Звичайна" не існує на Південній залізниці.

Як відомо, потяги виробництва Hyundai Rotem та Skoda vagonka з'єднають швидкісним рухом українські міста, які прийматимуть Євро-2012. Планується, що вони будуть долати відстань від столиці до Харкова за 3,5 години, з Києва до Львова - за 4,5 години, з Києва до Донецька - за 5,5 години.

Раніше віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков заявив, що в найближчому майбутньому швидкісні потяги в Україні будуть успішно конкурувати з літаками.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1080 | Додав: adminA | Теги: потяги Hyundai, українських доріг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]