Чт, 2024-03-28, 20:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:53
Правий і лівий береги Дніпра з'єднають "живим ланцюгом" в День Соборності України
Інші останні Столичні новини - новини Києва
22 січня столичні жителі відзначатимуть День Соборності та річницю з дня проголошення Незалежності України, об'єднавши два береги Дніпра "живим" ланцюгом. Як повідомляє сайт Братства козацького бойового звичаю "Спас", акція пройде на мосту Патона.

Збір учасників розпочнеться о 8.00 на обох кінцях моста. Також групи будуть формуватися на виході біля станцій метро "Лівобережна" та "Дружби народів".

До акції можуть долучитися всі бажаючі.

"З собою потрібно принести гарний настрій і багато жовто-блакитної символіки: прапорів, стрічок, малюнків на обличчі. Далі групи, які будуть уособлювати УНР і ЗУНР, підуть назустріч один одному для того, щоб об'єднатися посередині моста Патона. Далі будемо співати гімн України і стрілецькі пісні ну і багато іншого", - повідомляють організатори.

Вони підкреслюють, що акція є повністю аполітичною: "Будь-яка інша символіка включно з символікою політичних партій вважатиметься провокацією".

У 2012 році в день Соборності правий і лівий берег Дніпра з'єднали 200-метровим прапором України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1113 | Додав: adminA | Теги: живим ланцюгом, береги Дніпра, День Соборності України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]