Пт, 2024-03-29, 01:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:37
Правильна модель поведінки - основа успіху. Олег Мальцев
Інші останні Новини світу науки і технологій

Майже кожна людина в цьому світі хотіла б досягнути найвидатніших успіхів і домогтися тріумфу. Але зробити це вдається лише не багатьом, в той час як більшість людей змушені лише сподіватися на краще майбутнє. Чому ж так відбувається? Спробуймо розібратися в даній проблематиці і подивимося, що нам про це говорить сучасна наука.

Український вчений, доктор філософії, кандидат психологічних наук Олег Мальцев займається прикладними дослідженнями природи успіху і підвищення результативності людини ось вже понад 20 років. За цей період їм були реставровані та сконструйовані десятки технологій, що дозволяють будь-якій людині, взявши їх на озброєння, за короткий проміжок часу навчитися створювати безпрецедентні результати та таким чином отримати незаперечні переваги перед іншими людьми. У контексті даної статті хотілося б окремо виділити одну з технологій Мальцева - «Технологію досягнення тріумфу», яка говорить про те, що досягнення тріумфу можливо тільки при наявності певних умов.

Результати наукових досліджень Олега Мальцева показали, що ті особи, чиї імена увійшли в історію, і яким ми сьогодні зобов'язані великими відкриттями та досягненнями пройшли стадії технології тріумфу на певному рівні. Однак їм не вдалося б це зробити, якби вони не дотримувалися головної умови досягнення успіху.

Мова йде про правильну модель поведінки, яка є ключовою умовою досягнення тріумфу, і виглядає в такий спосіб:

«Людина зайнята вдосконаленням майстерності, а тому не займається іншими. Само вдосконалення вимагає дисципліни. Відповідно, така людина в хвилини небезпеки гаряча, а в побуті спокійна, бо зайнята».

Якщо ви досліджуєте біографію людини, яка досягла тріумфу, то ви з легкістю зможете знайти в історіїїї життя період, коли вона до такої моделі поведінки приходить і з неї починає свій шлях наверх. Дана модель поведінки є тим фундаментальним блоком, з якого починається становлення особистості.

Чи можна добитися тріумфу без цієї моделі поведінки? Безумовно, але тільки тимчасового. Коли ми говоримо про правильну модель поведінки, мова йде про безкомпромісний тріумф. Людина піднімається на п'єдестал і ніколи більше з нього не сходить, залишається в пам'яті на століття.

Щоб не бути голослівними, треба розуміти, як ті чи інші люди досягли беззастережного тріумфу. Зокрема розглянемо приклад Олександра Івановича Маринеско. Ця людина не просто досягла тріумфу.

Це приклад абсолютної результативності при абсолютній невразливості. Маринеско протягом всього свого життя доказував, що в боях йому немає рівних, і він може добитися будь-якого результату. В супереч людській чутці, ця людина досягла всього, чого хотіла - свідомо. Ніхто подвигу Олександра Івановича Маринеско повторити не зміг. Мало того, він не просто це зробив, а ще й довів, що це не випадково. Це частина технології досягнення тріумфу.

В останньому поході в Маринеско стріляли 14 разів, і жодна торпеда не потрапила в судно. Як говорив Суворов: «Раз пощастило, два пощастило, на четвертий щось треба на вміння покласти!». В цьому поході в субмарині Маринеско знаходився весь штаб бригади. І він довів, що зможе і в 20-й, і в 30-й раз продемонструвати те ж саме - все одно ніхто не потрапить, тому що він краще за всіху міє це робити. На перший погляд майстерність такого рівня незбагненно. Насправді це не тільки з'ясовне, а і як бачите дійсно можливо за певними умовами: при наявності відповідної моделі поведінки, і постійному вдосконаленні майстерності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1152 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]