Ср, 2024-04-24, 23:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:43
Представнику інтересів сепаратистів не місце на міжнародних переговорах - ЄС
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Зустріч у форматі «Україна- Росія-ЄС-США» відбудеться на рівні міністрів закордонних справ. Про це 10 квітня заявила прес-секретар верховного представника ЄС із закордонних справ Кетрін Ештон Майя Косьянчич на брифінгу в Брюсселі.

«Йдеться про зустріч на рівні міністрів закордонних справ чотирьох сторін: ЄС, США, України та Росії», - сказала вона, відповідаючи на запитання журналіста про бажання Партії регіонів взяти участь у переговорах.

Як повідомлялось, Партія регіонів заявила, що від імені південного сходу України готова брати участь в переговорах між Україною, ЄС, Росією та США з метою врегулювання політичної кризи і запропонувала делегувати на них Михайла Добкіна.

Нагадаємо, раніше держсекретар США Джон Керрі і глава МЗС Росії Сергій Лавров домовилися провести чотиристоронню зустріч по Україні наступного тижня в Європі. Очікується, що в переговорах мають взяти участь представники США, ЄС, Росії та України. Лавров висловив побажання, щоб представники південних і східних регіонів України були представлені на багатосторонніх консультаціях щодо врегулювання української кризи .

МЗС України відповіло, що в міжнародних переговорах з врегулювання ситуації в Україні можуть брати участь тільки офіційні представники.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: міжнародних переговорах, ЄС, інтересів сепаратистів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]