Вт, 2024-04-23, 10:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:55
Прес-центр АТО - сили АТО повністю оточили Горлівку. Терористи зазнають значних втрат
Інші останні Надзвичайні новини

Впродовж вчорашнього дня передові загони сил АТО продовжували атакувати визначені райони та звужувати кільце довкола бандформувань. Про це йдеться у звіті прес-сцентру АТО у Фейсбуці, передає УНН.

"Населений пункт Горлівка повністю блоковано. Терористи разом з найманцями протягом дня чинили шалений опір, але при цьому зазнали вагомих втрат в живій силі та бойовій техніці", - сказано у повідомленні.

"10.45 – 16.48 здійснено обстріл з БМ-21 "Град" аеродрому. Луганськ з боку населеного пункту Фабрічне. Втрат немає.

14.45 – розпочато спеціальну бойову операцію в районі Лутугіно (Луганська обл.) підрозділами батальйону територіальної оборони. Станом на 17.30 –спеціальна бойова операція триває в районі Лутугіно (Луганська обл.)

11.00 – в районі населеного пункту Новий Світ, секрет батальйону територіальної оборони, прийняв бій з групою бойовиків, в ході бою знищено 2-х снайперів бойовиків.

13.10 – здійснено артилерійський обстріл блокпосту з боку населеного пункту Металіст. Без втрат.

13.10 – 15.05 – артилерійський обстріл блокпосту з напрямку кордону з Російської Федерації. Без втрат.

15.20 – здійснено обстріл протитанковими керованими ракетами позицій десантників з боку Російської Федерації. Без втрат.

15.20 – мінометний обстріл пропускного пункту Червонопартизанськ з боку Російської Федерації. Без втрат.

17.20 – 17.25 – мінометний обстріл блокпосту населеного пункту Амвросіївка, з боку населеного пункту Харківське. Без втрат", - сказано у повідомленні

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 824 | Додав: adminA | Теги: терористи, оточили Горлівку, сили АТО, центр АТО, втрат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]