Пт, 2024-03-29, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:55
Президент підписав закон - Україна та Румунія співпрацюватимуть у військовій сфері
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  Президент України Петро Порошенко підписав Закон “Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Румунії стосовно співробітництва у сфері військових перевезень”.

Про це повідомили в офіційному інтернет-представництві президента.

Відомо, що угода встановлює загальні рамкові умови співробітництва України та Румунії у сфері військових перевезень, зокрема визначаються терміни, органи, відповідальні за військові перевезення, порядок організації, планування та виконання перевезень, заборонені для перевезення вантажі, максимальні строки перевезень тощо.

Реалізація документу створить договірно-правову базу між Україною та Румунією щодо здійснення відповідної співпраці та сприятиме подальшому розширенню у дусі партнерства співробітництва у сфері військових перевезень між обома державами.

Раніше "Прямий" повідомляв, що президент України Петро Порошенко у рамках участі у роботі Генасамблеї ООН провів зустріч з лідером Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: закон, військова сфера, співпраця, Румунія, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]