Пт, 2024-04-19, 05:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:58
Президент України і Європейський союз: протистояння триває
Інші останні Політичні новини
Останнім часом все більше жителів Європейського Союзу уважно слідкують за розвитком подій в Україні, адже багатьох європейців обурює те, як Президент України Віктор Янукович чинить з представниками української опозиції. Зокрема, найбільше цікавить європейців доля "української Жанни д'Арк" Юлії Тимошенко, яку український суд засудив до семи років ув'язнення, яке вона наразі відбуває у Качанівській колонії на Слобожанщині (Харківська область, України).
Слід зазначити, що попри всі попередження і вимоги європейської спільноти, а зокрема, найвищого керівництва Європейського Союзу президент Янукович робить свою справу і не зважає на критику Брюсселя, яка лунає все сильніше і жорсткіше.
Власне кажучи, саме через політичні процеси над лідерами української опозиції було відтерміновано підписання Угоди про Асоціацію України у Європейському Союзі, яку таки планують парафувати тридцятого березня цього року. Проте слід зазначити, що сама по собі ця процедура ні до чого не зобов'язує ні одну, ні іншу сторону, адже парафування - це тільки декларація наміру підписати Угоду про Асоціацію.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1117 | Додав: nowyny | Теги: Президент України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]