Пт, 2024-03-29, 07:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:47
Причину смерті Вітні Х'юстон слідчі встановили, не обійшлося без кокаїну
Інші останні Новини світу

Слідство у справі про смерть відомої американської співачки Вітні Х'юстон постановило в п'ятницю, що вона потонула у ванні в результаті серцевого нападу, однією з причин якого стало вживання кокаїну, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на Associated Press.

Як повідомив Крейг Харві, представник коронера (слідчого, який веде справи про раптову смерть), в кімнаті співачки були виявлені препарати, які видаються тільки за рецептом, однак вони не стали причиною загибелі Х'юстон.

Крім того, Харві зазначив, що в організмі загиблої були виявлені сліди кокаїну, який може стати причиною серцевої недостатності. За його словами, експертиза показала, що Х'юстон вже досить довгий час приймала наркотик.

Як повідомив портал TMZ з посиланням на людину, яка спілкувалася з Вітні Х'юстон у день смерті, до прибуття поліцейських дилер, що постачав її наркотиками, виніс весь кокаїн з номера готелю, де вона померла.

Нагадаємо, Вітні Х'юстон померла 11 лютого в номері готелю Beverly Hilton у Лос-Анджелесі.

За даними ЗМІ, першою, хто виявив загиблу Х'юстон у ванній кімнаті, була її тітка Мері Джонс. Жінка підготувала вечірню сукню для своєї племінниці і чекала її виходу з ванної. Але тієї довго не було, і вона стривожилася. Саме Мері Джонс витягла Х'юстон з води і почала надавати їй першу медичну допомогу.

Тіло Вітні видали родині після розтину і воно вже доставлено в штат Нью-Джерсі на Східному узбережжі США.

Похорон Вітні Х'юстон відбувся у суботу, 18 лютого. Раніше повідомлялося, що похорон співачки заплановано на п'ятницю 17 лютого.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1001 | Додав: adminA | Теги: кокаїн, Слідчі, причину смерті Вітні Х'юстон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]