Чт, 2024-04-18, 21:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:55
Приймати туристів Білий дім втомився
Інші останні Новини світу
Туристичні екскурсії у Білий дім - резиденцію президента США - буде призупинено, повідомляє 5 березня Lenta.Ru з посиланням на CBS News.

Таке рішення стало наслідком скорочення персоналу через брак коштів, викликаних секвестром бюджету США.

Як зазначається, раніше замовлені екскурсії будуть проходити до п'ятниці, 8 березня, включно. З наступного дня двері Білого дому будуть закриті для відвідувачів "до подальших розпоряджень".

Спікер Палати представників США республіканець Джон Бейнер, коментуючи скасування екскурсій у Білий дім, назвав рішення адміністрації президента таким, що "розчаровує", і пообіцяв, що публічні тури в будівлю Конгресу будуть продовжені.

Указ про скорочення бюджету президент США Барак Обама підписав 1 березня, після серії чергових невдалих спроб демократів і республіканців у Конгресі знайти компроміс. Документ передбачає скорочення витрат на 85 мільярдів доларів.

Як відзначає ИТАР-ТАСС з посиланням на дані Національної паркової служби США, за 2012 рік в Білому домі побували 657 000 осіб, а з початку прилюдних турів в 1954 році резиденцію Президента США відвідали понад 64 мільйонів туристів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 946 | Додав: adminA | Теги: Білий дім, Туристи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]