Чт, 2024-04-25, 13:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:45
Прихильників Януковича Беркут помилково прийняв за активістів Майдану. І побив всіх без розбору
Інші останні Кримінальні новини
Бійці «Беркута» побили групу мешканців Севастополя, які прямували в Київ для участі в мітингу на підтримку Партії регіонів, прийнявши їх за активістів Майдану.

Про це «Новому Регіону» повідомив Дмитро Білоцерковець, лідер молодіжного крила партії «УДАР».

Білоцерковець стверджує, що причиною інциденту стали не кримські номери автобусу, на якому в Київ з Севастополя їхала група прихильників «регіоналів».

«Коли вони стали під’їжджати до Києва ( десь у Київській області) їх загальмували даішники, навколо яких стояли «беркутівці». Через мить після зупинки автобуса, «беркутівці» вриваються в автобус і починають масово всіх бити без розбору… у відповідь весь автобус їм кричить, що вони, мовляв, «свої»… за словами цього очевидця, послідувала фраза беркутні, цитую – «потім розберемося, свої чи не свої». У результаті сам очевидець, який описував історію, втратив кілька зубів. Автобус після цього, за вказівкою згори, все ж продовжив свій рух до Києва, де майже всі були в крові», – стверджує Білоцерківець.

За його словами, ніякої компенсації постраждалим організатори поїздки так і не надали, обмежившись гонораром в 300 грн за добу.

«Їх «кинув»той, хто покликав їхати, забрав їхні гроші», – стверджує Білоцерківець.

Він уточнив, що серед постраждалих – його знайомі з Севастополя, без постійного місця роботи, періодично працювали на будівництвах.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 984 | Додав: adminA | Теги: беркут, побив всіх, прихильників Януковича, активістів Майдану | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]