Чт, 2024-03-28, 17:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:23
Прикордонслужба у 2016 році відновлює призов на строкову службу
Інші останні Новини України

Державна прикордонна служба України в 2016 році відновлює призов на строкову службу, який був скасований ще 2008 року. Про це повідомив глава прикордонного відомства України Віктор Назаренко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується найближчих перспектив, то ми змушені навесні як тимчасовий захід відновити призов на строкову службу. Це потрібно для виконання тих завдань, які перед нами визначені законами, народом України і часом", - розповів Назаренко.

За його словами, цей крок пов'язаний з очікуваною масовою демобілізацією в березні 2016 року.

"Тому ми готуємося до прийняття солдат строкової служби, і я вважаю, що ми зможемо забезпечити їм належні умови у всіх напрямках - на моральному, психологічному і побутовому рівнях. Вони виконуватимуть завдання на ділянках, які не пов'язані з проведенням АТО", - пояснив Назаренко.

Голова Держприкордонслужби поінформував, що у відомстві відбулася колегія з цих питань.

"Я думаю, що ми попередньо спочатку призовемо близько 4 тисяч. Можливо, пізніше ця кількість збільшиться", - сказав він.

Нагадаємо, 10 грудня Верховна Рада 233 голосами прийняла за основу законопроект про внесення змін до закону про контррозвідувальну діяльність щодо підрозділів забезпечення внутрішньої та власної безпеки Державної прикордонної служби України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: призов на строкову службу, 2016 р, Прикордонслужба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]