Пт, 2024-04-19, 14:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:35
Привітання від імені Путіна, імітуючи його активність, публікує прес-служба Кремля
Інші останні Новини російської федерації

Прес-служба президента РФ Володимира Путіна, який вже більше тижня не з'являється на публіці, відчайдушно намагається зобразити його активність, публікуючи різні привітання від імені глави держави, передає ZN.UA.

Зокрема, в суботу, 14 березня, Путін привітав біатлоністку Катерину Юрлову з перемогою в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу в Контіолахті, а також президента Боліваріанської Республіки Венесуела Ніколаса Мадуро Моросу - з нагоди 70-річчя встановлення дипломатичних відносин між державами. Обидва привітання були в письмовій формі.

Також на 18 березня була анонсована зустріч глави РФ з президентом Республіки Південна Осетія Леонідом Тибиловов.

Напередодні про зустрічі Путіна почали повідомляти в минулому часі. Так, телеканал "Росія 24" повідомив, що президент РФ Володимир Путін уже зустрівся з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим, хоча їхні переговори намічені на понеділок, 16 березня, в Санкт-Петербурзі.

Також у п'ятницю, 13 березня, російські телеканали показали російського президента і голову Верховного суду В'ячеслава Лебедєва в Ново-Огарьово. При цьому стверджувалося, що зустріч проходила саме в цей день.

Турчинов сподівається "на те, що і весь цивілізований світ"

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що не знає, де зараз перебуває президент Росії Володимир Путін, але сподівається "на те, що і весь цивілізований світ".

Про це він сказав журналістам, відповідаючи на запитання, чи не відомо йому, що сталося з російським лідером, передає УНІАН.

"Друзі, я ж не з Москви приїхав, а - з Києва. Ми сподіваємося на те, що і весь цивілізований світ. Ми сподіваємося разом зі світом", - зазначив Турчинов.

Нагадаємо, ЗМІ раніше зазначали, що, незважаючи на повідомлення Кремля про роботу російського президента, на публіці він не з'являвся ще з 6 березня: опубліковані фото виявлялися архівними, а зустрічі проводилися до минулих вихідних. Це породило версію про хворобу російського лідера або з таємницею боротьби за владу в Кремлі. Також швейцарські ЗМІ пов'язали зникнення Путіна з народженням дитини Кабаєвою.

Також скасували заплановану на 12-13 березня поїздку Путіна в Астану для зустрічі з лідерами Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим та Білорусі Олександром Лукашенком.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: імітуючи його активність, привітання, прес-служба Кремля, Путіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]