Пт, 2024-04-19, 01:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:21
Призупинили роботу заводи Ferrari, Maserati і Lamborghini через землетрус в Італії
Інші останні Новини світу

Землетрус магнітудою в 5,8, епіцентр якого знаходиться в італійській провінції Модена, і кілька наступних поштовхів змусили деякі місцеві компанії призупинити свою діяльність.

Серед постраждалих виробники люксових спортивних автомобілів: Ferrari, Maserati і Lamborghini, пише газета Wall Street Journal.

У Ferrari кажуть, що завод компанії не постраждав від землетрусу, але він був закритий з міркуваннь безпеки, передає BMF.ru.

У Lamborghini (дочірня компанія Volkswagen AG) заявили, що епіцентр землетрусу знаходився приблизно за 30 кілометрів від заводу компанії в Сант'Агата-Болоньєзе. Газета пише, що компанія розпустила по домівках всіх працівників заводу.

У компанії не уточнюють, чи були руйнування або пошкодження на заводі через землетрус. Представники Lamborghini пояснили, що зараз на заводі проводяться перевірки.

Нагадаємо, 29 травня північні регіони Італії зазнали серії підземних поштовхів від 5 до 5,8 балів за шкалою Ріхтера. Епіцентр поштовхів знаходився в регіоні Емілія-Романія, у трикутнику між містами Модена, Феррара і Болонья. В результаті землетрусу загинули 15 людей, зруйновано будівлі, частково перервалося сполучення між містами.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1006 | Додав: adminA | Теги: lamborghini, Італії призупинили, Maserati, землетрус, заводи Ferrari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]