Сб, 2024-04-20, 16:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:07
Прямо на засіданні Ради депутати розпивали алкоголь - Тягнибок угледів
Інші останні Політичні новини
Конфузом обернулося засідання Верховної Ради, що тривало до пізньої ночі у четвер, 4 липня: приблизно о 22.30 представники партії "Свобода" помітили, як їхні опоненти з Партії регіонів розпивають алкоголь прямо в сесійній залі.

Про надзвичайну подію спочатку спробував повідомити лідер "Свободи" Олег Тягнибок. Схопившись зі свого місця, він підбіг до президії і почав кричати ведучому засідання Володимиру Рибаку: "Бухають! У що ви парламент перетворили?", - цитує "Новий Регіон".

Проте спікер продовжував ставити питання на голосування, роблячи вигляд, ніби не помічає Тягнибока.

Тоді до ведучого засідання підбігло ще кілька "свободівців", що заходилися розмахувати руками.

"Люди п'ють алкогольні напої в парламенті!" - кричав депутат Ігор Мірошниченко, вказуючи в сектор Партії регіонів.

"Свобода" вимагала надати слово, щоб засудити колег-п'яниць. Проте спікер Рибак врятував товаришів від ганьби, поспішно оголосивши про закриття засідання - у результаті в ефірі телебачення імена депутатів-випивак так і не було озвучено.

Пізніше відомості про питущих "регіоналів" підтвердили і представники "Батьківщини". Депутат-"тимошенківець" Володимир Ар'єв уточнив, що "біло-сині", що сховалися від об'єктивів журналістів під балконом преси, "прямо в залі розпивали бухло".

Нагадаємо, депутат від "Свободи" Ігор Швайка 18 червня заявив, що заступник мінстра фінансів Анатолій Мярковський прийшов у парламент у нетверезому стані. За словами Швайки, він підійшов до президії, щоб поговорити з віце-спікером Русланом Кошулинським, а коли повертався на своє місце, почув характерний запах алкогольних випарів.

"Я думаю, всі знають, як смердить від людини, яка щойно відірвалася від горілки. Насправді я хотів послухати доповідь, але перший заступник міністра прийшов у парламент в нетверезому стані звітувати про п'яне виконання бюджету на 2012 рік", - сказав він.

21 червня стало відомо, що експертиза не виявила ознак алкогольного сп'яніння у Мярковського.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: Тягнибок, алкоголь, депутати, засіданні Ради | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]